Over Ottermans Auto Electro.

Uw partner in de regio voor auto electro en mobiele klimaatsystemen voor alle voertuigen, gevestigd in Dendermonde. Een familie bedrijf met reeds 35 jaar ervaring in de stiel zogt voor een uitgebreide kennis.

Wie zijn we?

Freddy Ottermans de oprichter van de zaak en nog steeds actief als medewerker is ruim 35 jaar geleden begonnen in een klein atelier in Kastel te Hamme met vooral het oog op herstelling en revisie van alternatoren, starters en dynamo’s. Vele uren werken en een kwalitatief werk afleveren zorgde voor een toename van het klantenbestand en resulteerde tot een noodgedwongen uitbreiding. 

In de jaren ’90 vestigde Freddy en Carine hun bedrijf in het industrieterrein op het Hoogveld te Dendermonde onder de welbekende naam “Auto – Electricteit Ottermans Freddy”.

  • Grote voorraad

    Grote voorraad batterijen, starters, alternatoren en elektrische onderdelen.

  • Kwaliteit

    Zowel op verkoop als dienstverlening staat bij ons kwaliteit altijd voor op kwantiteit. 

  • +35 jaar ervaring

    Jaren lange ervaring in de stiel en een persoonlijke aanpak naar de klant.

Ons atelier

Ons atelier is voorzien voor werken aan alle voertuigen. Personenwagens, vrachtwagens, bussen, landbouwvoertuigen, campers…

We beschikken over alle nodige apparatuur en hulpmiddelen voor het probleem op de juiste manier aan te pakken.  

We beschikken tevens over een teststraat van Bosch voor nazicht keuring ; lichten regelen, emissietest zowel voor diesel als benzine en een remmen/schokdemper testbank voor personenwagens.

Onze winkel

Onze winkel is bij ons het centrale aanspreek punt. U kan hier buiten het aankopen van onderdelen en wisselstukken ook terecht voor advies, technische vragen of voor het maken van een afspraak.

Wij helpen u graag verder!

Ons team

Ons team bestaat uit 5 personen. Elk heeft zijn eigen sterktes en kwaliteiten en samen zorgen wij voor een perfect verloop van de werken. 

Yves BecquƩ

Technieker, diagnose auto elektriciteit

Ali Akpinar

Technieker, onderhoud en reparaties

Mario Vd Broeck

Technieker, onderhoud en reparaties, auto elektriciteit

Freddy Ottermans

Directielid

Jan Ottermans

Zaakvoerder